Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Team aangekondigd door Ziggo

  •  
12-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
The Team
Veerle Baetens (Tabula Rasa) speelt één van de hoofdrollen in deze internationale politieserie.
The Team doet qua opzet denken aan het eerdere Crossing Lines met William Fichtner. Ook hier volgen we een internationaal politieteam met leden uit verschillende landen. Dit zogeheten Joint Investigation Team (JIT) wordt in het leven geroepen door Interpol, wanneer er drie lichamen tegelijkertijd worden teruggevonden in Antwerpen, Berlijn en Kopenhagen. Het team wordt geleid door de Belgische Alicia Verbeek (Veerle Baetens uit Tabula Rasa ), de Deense Harold Bjørn (Lars Mikkelsen uit The Killing) en de Duitse Jackie Müller (Jasmin Gerat uit SOKO Köln). Ze ontdekken al snel dat er meer achter de moorden schuilt dan aanvankelijk gedacht en gaan de strijd aan met de bikkelharde leider van een Europese misdaadorganisatie. The Team werd opgenomen in België, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en er worden in de serie dan ook verschillende talen (waaronder Nederlands) gesproken.
De eerste twee seizoenen van The Team verschijnen 10 oktober bij Ziggo Movies & Series. Het tweede seizoen volgt weer een nieuw team met nieuwe personages.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief