Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Sommerdahl Murders komt naar de NPO

  •  
08-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
100 keer bekeken
  •  
The Sommerdahl Murders
Een Deense detective onderzoekt een reeks moorden met hulp van zijn collega en zijn eigen vrouw.
Face to Face is niet de enige Deense misdaadserie die in mei naar NPO Plus komt. Later deze maand kun je daar namelijk tevens kijken naar The Sommerdahl Murders, dat ook wekelijks te volgen zal zijn op NPO 3 en NPO Start. De serie speelt zich af in een pittoresk dorpje aan de kust en volgt detective Dan Sommerdahl (Peter Mygind uit Borgen ), die belast is met het oplossen van een reeks moordzaken. Hij krijgt daarbij hulp van zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en zijn collega-rechercheur Flemming Top. Dan staat erom bekend dat hij zich helemaal laat opslokken door zijn werk, en dat blijft niet zonder gevolgen. De serie is een tv-bewerking van de boeken van Anna Grue en werd bedacht door Lolita Bellstar (The Legacy).
The Sommerdahl Murders is vanaf 22 mei in zijn geheel te zien op NPO Plus. Vanaf 23 mei is het misdaaddrama vervolgens wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief