Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Sinner S03 uitgesteld tot 2020

  •  
19-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
The Sinner S03
Er werd al wel een eerste teaser vrijgegeven, waarin de door Matt Bomer gespeelde Jamie te zien is.
De Amerikaanse zender USA maakte bekend dat The Sinner een jaar overslaat: het derde seizoen van de serie verschijnt pas in 2020. Er dook al wel een eerste teaser op, waarin het personage van Matt Bomer (White Collar) wordt onthuld. In het aanstaande seizoen onderzoekt Harry Ambrose (Bill Pullman) een auto-ongeluk, waar een diepere misdaad in verscholen blijkt te zitten. Bomer speelt Jamie, een aanstaande vader en op het eerste gezicht keurige man, die na het ongeluk steun zoekt bij Ambrose. Bijrollen zijn er voor Chris Messina (The Mindy Project), Parisa Fitz-Henley (Midnight, Texas) en Eddie Martinez (Orange Is the New Black). Het derde seizoen wordt opnieuw geproduceerd door Jessica Biel, die als actrice een Golden Globe won voor het eerste seizoen.
De eerste twee seizoenen van The Sinner zijn bij ons te zien op Netflix. Overigens is Jessica Biel binnenkort weer als actrice te zien in de nieuwe thrillerserie Limetown.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief