Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Ranch S03 gaat verder op 7 december

  •  
20-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Ranch S02
Begin volgende maand debuteert Netflix de eerste lading afleveringen zonder Danny Masterson.
Vanaf 7 december is de tweede helft van het derde seizoen van The Ranch te zien op Netflix. De datum van de terugkeer werd onthuld door castleden Ashton Kutcher en Elisha Cuthbert, na een wedstrijdje traplopen. De serie gaat nu dan echt verder zonder Danny Masterson, die wel te zien was in de eerste helft van seizoen drie, maar na zijn ontslag uit de serie werd geschreven. Zijn personage Rooster was eerder nog wel aanwezig bij het huwelijk van Colt (Kutcher) en Abby (Cuthbert), die inmiddels samen een kindje verwachten. De rest van de cast bleef voor de overige afleveringen van seizoen drie wel intact; Sam Elliott (A Star is Born) en Debra Winger ( Patriot ) keren terug als de ouders van Colt en Rooster.
The Ranch S03B is vanaf 7 december te zien op Netflix. Ondanks het wegvallen van Masterson werd de komische dramaserie ook nog verlengd met een vierde seizoen.
Lees ook: The Ranch S2E1-3: sitcom wordt drama en leer meer de intro van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief