Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Punisher S02 vanaf 18 januari op Netflix

  •  
03-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Punisher S01
De geruchten blijken te kloppen: Frank Castle (Jon Bernthal) keert 18 januari terug als The Punisher.
Begin deze week lekte de datum van het tweede seizoen van The Punisher al online via een waarschijnlijk te vroeg verstuurde tweet van Netflix, die vervolgens vrijwel direct werd verwijderd. Het gerucht blijkt te kloppen, want Netflix heeft de première van seizoen twee officieel aangekondigd voor 18 januari. In de nieuwe reeks raakt Frank Castle (Jon Bernthal) ongewild verwikkeld in het leven van een jonge vrouw (Giorgia Whigham), die informatie bezit waar bepaalde mensen letterlijk een moord voor zouden plegen. Terwijl hij bij de zaak betrokken raakt, komt Castle tegenover oude en nieuwe vijanden te staan, en moet hij beslissen of hij een leven als The Punisher dan echt zal omarmen. Een teaser waarin de releasedatum voor seizoen twee wordt aangekondigd onthult ook de inmiddels tot Jigsaw getransformeerde Billy Russo (Ben Barnes).
The Punisher en Jessica Jones zijn momenteel de enige nog lopende Marvel-series op Netflix. Onlangs maakte Netflix een einde aan Luke Cage, Iron Fist en Daredevil.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief