Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Pier is vanaf 20 juli ook te zien bij de NPO

  •  
17-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Pier
De romantische thriller van de maker van La Casa de Papel is momenteel nog exclusief te vinden bij Ziggo.
The Pier volgt de succesvolle architecte Alexandra (Verónica Sanchez), die plotseling wordt opgeroepen om het lichaam van haar man Oscar (Álvaro Morte) te identificeren. Ze probeert het mysterie omtrent zijn dood te ontrafelen, en ontdekt dat hij een dubbelleven leidde met Verónica (Irene Arcos). De Spaanse thriller is afkomstig van Álex Pina en Esther Martínez Lobato, die met La Casa de Papel (ook met Álvaro Morte) verantwoordelijk zijn voor de best bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. The Pier werd begin vorig jaar vlak na de Spaanse première door Ziggo naar Nederland gehaald, waar het hele eerste seizoen nu exclusief te bekijken is. Vanaf volgende maand is de serie ook wekelijks op tv te volgen bij NPO 3. De complete reeks komt dan tevens naar NPO Start Plus.
The Pier gaat op 20 juli van start op NPO 3 met elke week een dubbele aflevering. De in totaal acht afleveringen zijn vanaf die datum eveneens te zien op NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief