Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Outlaws: tweede seizoen van BBC-serie komt naar HBO Max

  •  
04-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1527 keer bekeken
  •  
0_The-Outlaws-cast

© BBC

Het komische drama, waarvan het derde seizoen nu in de maak is, werd bedacht door Stephen Merchant (The Office), die ook betrokken is als acteur en regisseur.

Het tweede seizoen van The Outlaws verschijnt deze maand op HBO Max, nadat de reeks vorig jaar al werd uitgezonden op BBC First. Het komische drama volgt zeven verschillende mensen uit het stadje Bristol, die voor een taakstraf bij elkaar in dezelfde groep worden gezet en in de problemen komen als ze tijdens hun werkzaamheden een grote zak geld vinden. In het tweede seizoen hebben ze zich de woede van een drugsdealer op de hals gehaald en moeten ze snel een manier vinden om veel geld bij elkaar te sprokkelen. The Outlaws werd bedacht door Elgin James (Mayans MC) en Stephen Merchant (The Office), waarbij Merchant tevens betrokken is als acteur en regisseur. Verder heeft onder meer Oscarwinnaar Christopher Walken een rol. Momenteel is er ook een derde seizoen van de serie in de maak.

The Outlaws S02 verschijnt 26 september op HBO Max.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief