Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Morning Show S03: trailer voor serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon

  •  
24-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
520 keer bekeken
  •  
the-morning-show-season-3

© Apple TV+

Voor derde seizoen van de dramaserie over de perikelen achter de schermen bij een actualiteitenprogramma werd Jon Hamm (Mad Men) aan de cast toegevoegd.

The Morning Show van Apple TV+ keert dit jaar terug met een derde seizoen en vandaag werd de officiële trailer vrijgegeven. De dramaserie speelt zich af achter de schermen bij het fictieve tv-ochtendprogramma waar de titel naar verwijst. Jennifer Aniston en Reese Witherspoon spelen presentatrices Alex Levy en Bradley Jackson, terwijl Billy Crudup te zien is als de directeur van het netwerk UBA waar de show te zien is. In het derde seizoen krijgt het programma te maken met een cyber-aanval die grote gevolgen lijkt te hebben. Verder is er een rijke tech-gigant (Jon Hamm uit Mad Men) die interesse heeft in UBA. Charlotte Stoudt (Homeland, Pieces of Her) is de nieuwe showrunner, terwijl Mimi Leder (ER) terugkeert als regisseur en producent. Het tiendelige derde seizoen trapt af met twee afleveringen, gevolgd door elke week een nieuwe episode.

The Morning Show S03 is vanaf woensdag 13 september te zien op Apple TV+.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief