Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Magic Order: Netflix geeft stripboek uit

  •  
18-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Millar
Na de televisiewereld wil Netflix nu ook de stripwereld veroveren, te beginnen met The Magic Order.
The Magic Order draait om vijf families die niet goed met elkaar overweg kunnen, maar toch hun magische krachten in moeten zetten om de wereld te beschermen tegen het kwaad. De Netflix-strip werd eerder omschreven als een kruising tussen The Sopranos en The Lord of the Rings. De reeks wordt geschreven door Marvel Comics-veteraan Olivier Coipel en Mark Millar ( Kingsman ), wiens uitgeverij Millarworld onlangs door Netflix werd overgenomen. Op 13 juni verschijnt The Magic Order als stripboek, naar verluidt zowel in print als digitaal. Of Netflix de strip verfilmt voor tv is nog niet duidelijk, maar die kans lijkt aanwezig. Millar staat namelijk onder contract bij de streamingdienst en zal daar exclusieve strips bedenken, die Netflix vervolgens ook mag adapteren voor televisie.
Netflix heeft ook een aantal stripverfilmingen van Marvel (Daredevil, Jessica Jones ) in handen. Je kunt er tevens kijken naar DC-series als The Flash, Supergirl en Arrow.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief