Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Lost Symbol van Dan Brown wordt tv-serie

  •  
06-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Inferno
Na drie bioscoopverfilmingen komt de door Dan Brown bedachte Robert Langdon nu naar televisie.
Volgens de website Deadline werkt zender NBC aan een tv-adaptatie van The Lost Symbol, het derde boek uit de Robert Langdon-serie van Dan Brown. In The Lost Symbol moet Langdon na de kidnapping van zijn mentor een reeks dodelijke puzzels oplossen. Hij wordt gedwongen om samen te werken met de CIA en stuit op een duistere samenzwering. Wie Langdon zal gaan spelen is nog niet bekend. Op het witte doek gaf Tom Hanks (foto) drie keer gestalte aan het personage. Alle drie de films met Hanks werden geregisseerd door Ron Howard , die voor de tv-incarnatie aan zal treden als producent. De tv-bewerking van The Lost Symbol wordt geschreven door Daniel Cerone, de bedenker van Motive die tevens werkte aan series als Dexter , The Blacklist en The Mentalist.
Dan Brown schreef tot nu toe vijf boeken in de Robert Langdon-serie: Angels & Demons, The Da Vince Code, The Lost Symbol, Inferno en Origin.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief