Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Lincoln Lawyer: derde seizoen in de maak bij Netflix

  •  
30-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5885 keer bekeken
  •  
The Lincoln Lawyer

© Lara Solanki / Netflix

Het tiendelige derde seizoen, dat wordt gebaseerd op het vijfde deel in de door Michael Connelly geschreven boekenreeks, moet het wel doen zonder Neve Campbell.

Netflix heeft een derde seizoen van The Lincoln Lawyer aangekondigd. Het gaat weer om tien nieuwe afleveringen. Het seizoen wordt een tv-bewerking van The Gods of Guilt, het vijfde boek in de Lincoln Lawyer-reeks van auteur Michael Connelly, die eerder ook enkele boeken in zijn Bosch-reeks verfilmd zag worden. Naast Manuel Garcia-Rulfo, die gestalte geeft aan advocaat Mickey Haller, werd alvast bevestigd dat ook Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy) en Angus Sampson (Cisco) terugkeren in het derde seizoen. Verder zal Yaya DaCosta opnieuw te zien zijn als Andrea Freemann, de advocate die het in het tweede seizoen in de rechtszaal opnam tegen Haller. Volgens The Hollywood Reporter keert Neve Campbell echter niet meer terug als Hallers eerste ex-vrouw Maggie McPherson - mede omdat ze niet voorkomt in het boek - hoewel haar personage volgens de makers wel terug zou kunnen keren in toekomstige seizoenen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief