Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The L Word: Generation Q verschijnt bij Videoland

  •  
13-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
167 keer bekeken
  •  
The L Word: Generation Q S01
Jennifer Beals (Bette), Katherine Moennig (Shane) en Leisha Hailey (Alice) keerden terug voor de doorstart.
The L Word: Generation Q komt naar Nederland: de opvolger van The L Word, dat van 2004 tot 2009 op televisie te zien was, wordt in april toegevoegd aan het aanbod op Videoland. Drie van de oude castleden zijn in de doorstart opnieuw van de partij: Jennifer Beals als Bette Porter, die de eerste lesbische burgemeester van Los Angeles wil worden, Katherine Moennig als Shane McCutcheon en Leisha Hailey als Alice Pieszecki. Verder introduceert de serie aantal nieuwe LGBTQ-personages, hoewel later mogelijk nog meer bekende gezichten terug zullen keren. Marja Lewis-Ryan (The Four-Faced Liar) is de showrunner en Ilene Chaiken (de bedenker van The L Word) keerde terug als producent. Het eerste seizoen bestaat uit acht nieuwe afleveringen.
The L Word: Generation Q verschijnt 13 april bij Videoland. De Amerikaanse zender Showtime heeft ook al een tweede seizoen van de nieuwe doorstart aangekondigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief