Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Gifted S02 start op 2 oktober bij Fox

  •  
13-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Gifted S02
Fox onthulde de premièredatum van het tweede seizoen en gaf de Nederlands ondertitelde trailer vrij.
The Gifted draait om twee ouders (Amy Acker en Stephen Moyer), die ontdekken dat hun kinderen (Natalie Alyn Lind en Percy Hines White) mutanten met hele bijzondere gaven zijn. Ze worden echter gedwongen om op de vlucht te slaan voor de overheid, waarna ze in contact komen met lotgenoten als Blink (Jamie Chung) en Thunderbird (Blair Redford). De trailer voor het tweede seizoen onthult ook een zwangere Polaris (Emma Dumont). Grace Byers (Anika Calhoun in Empire) zal straks te zien zijn als Reeva, een lid van de 'inner circle' met wel erg extreme ideeën. Dit seizoen zullen nog meer ondergrondse netwerken van mutanten (zoals de Morlocks) voorbijkomen. The Gifted werd geschreven door Matt Nix (Burn Notice) en achter de schermen zijn X-Men -veteranen als Lauren Shuler Donner en Simon Kinberg betrokken als producenten.
Het tweede seizoen van The Gifted gaat 2 oktober van start op Fox. Ook Legion , een andere tv-serie gebaseerd op de X-Men-comics, wordt bij ons uitgezonden op Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief