Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Brokenwood Mysteries: zesde sezoen van misdaadserie te zien bij VRT 1

  •  
29-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1179 keer bekeken
  •  
Brokenwood6

© South Pacific Pictures

Na een moord op een steampunk-bijeenkomst belanden detective Mike Shepherd (Neill Rea) en zijn team in een wereld van verkleedpartijen en alter ego's.

Het zesde seizoen van het uit Nieuw-Zeeland afkomstige The Brokenwood Mysteries is vanaf vrijdag 13 oktober zien op VRT 1. De misdaadserie volgt detective Mike Shepherd (Neill Rea) en een aantal andere agenten van het lokale politiekorps. De première van het zesde seizoen draait om een groep steampunk-enthousiastelingen genaamde The Brokenwood Aeronauts, die elk jaar bijeenkomen op een plaatselijk festival. Wanneer bandlid Lionel Bridges tijdens het festival om het leven komt bij een explosie, komen Mike en zijn team terecht in een wereld van verkleedpartijen waarin alle verdachten alter ego's hebben. Was het moord of toch gewoon een ongeluk? De zesde reeks bestaat uit in totaal vier afleveringen. Overigens gaat op 13 oktober in de middag de herhaling van het vijfde seizoen van start op VRT 1.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief