Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Bridge S04 komt naar Netflix

  •  
14-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Bridge 401
Netflix zal op nieuwjaarsdag ook het laatste seizoen van de Scandinavische crimi aan het aanbod toevoegen.
De eerste drie seizoenen van The Bridge werden met ingang van november van Netflix verwijderd, waardoor de komst van het vierde seizoen eigenlijk wel van de baan leek. Niet veel later werden de drie seizoenen echter weer aan het aanbod toegevoegd, en op 1 januari zal het vierde seizoen op Netflix beschikbaar komen. In deze reeks onderzoekt rechercheur Henrik Sabroe de moord op Margrethe Thormod, de directrice van de Deense immigratiedienst, die op een gruwelijke manier is gestenigd. Saga Norén zit aan de start van het vierde seizoen in de gevangenis, omdat ze verdacht wordt van de moord op haar moeder. The Bridge werd bedacht door Hans Rosenfeldt ( Marcella , The Lawyer ), die heeft bevestigd dat het vierde seizoen tevens het laatste seizoen van de serie is.
Heb je het vierde seizoen van The Bridge nog niet gezien? Lees dan hier wat je zoal kunt verwachten. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 1 januari te bekijken op Netflix.
Update: Netflix heeft de release van The Bridge S04 uitgesteld tot 3 januari.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief