Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Bridge: complete serie naar Videoland

  •  
15-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
470 keer bekeken
  •  
The Bridge
Vanaf nieuwjaarsdag kun je ook bij Videoland kijken naar de grimmige misdaadserie met Sofia Helin.
Het vierde seizoen van The Bridge is momenteel enkel te zien bij NPO Start Plus en bij Ziggo Movies en Series. Daar komt binnenkort echter verandering in: Netflix kondigde onlangs aan de afsluitende reeks van de serie op 1 januari beschikbaar te stellen en ook bij Videoland kun je vanaf nieuwsjaarsdag kijken naar de laatste acht afleveringen. En de eerdere drie seizoenen worden die dag eveneens toegevoegd door Videoland. In het eerste seizoen van The Bridge wordt op de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden een lijk gevonden. Beide landen zetten een eigen rechercheur op de zaak, die daarna samen de misdaad op moeten lossen: Martin Rohde (Kim Bodnia) uit Denemarken en de ietwat eigenaardige Saga Norén (Sofia Helin) uit Zweden.
Alle vier de seizoenen van The Bridge verschijnen op 1 januari bij Videoland. De serie werd bedacht door Hans Rosenfeldt, die ook bekend is van Marcella en The Lawyer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief