Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Bay komt 11 oktober naar NPO Start Plus

  •  
24-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
The Bay
Het Britse misdaaddrama werd bij de release vergeleken met het ook van zender ITV afkomstige Broadchurch.
The Bay is een misdaadserie van de Britse zender ITV. De titel verwijst naar Morecambe Bay, een baai aan de westkust van Engeland. We volgen Lisa Armstrong (Morven Christie), die daar werkt voor de lokale politie en de vermissing van twee kinderen onderzoekt. Ze komt erachter dat ze een persoonlijke connectie heeft met de familie van de kinderen: ze had een one-night-stand met hun stiefvader Sean (Jonas Armstong) op de avond dat ze verdwenen. The Bay werd bedacht door Daragh Carville (Being Human) en debuteerde in maart van dit jaar op de Britse televisie, waarbij de serie werd vergeleken met het eveneens van ITV afkomstige Broadcurch. Er wordt momenteel ook al gewerkt aan een tweede seizoen, dat begin 2020 op televisie in première moet gaan.
Het eerste seizoen van The Bay (zes afleveringen) is vanaf 11 oktober te zien bij NPO Start Plus. De reeks is vanaf 4 november tevens wekelijks te volgen op NPO 1 Extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief