Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Agency: Michael Fassbender gecast in remake van Franse misdaadserie

  •  
25-06-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
767 keer bekeken
  •  
EN-US_The_Killer_FrontFacingFassbender_Vertical_27x40_RGB

© James Paterson / Netflix

Het nieuwe project van producent George Clooney, over een CIA-agent uit Londen, gaat dit najaar in de Verenigde Staten bij Paramount+ in première.

Acteur Michael Fassbender (The Killer, foto boven) speelt de hoofdrol in The Agency, een door George Clooney geproduceerde misdaadreeks over een CIA-agent (Fassbender) die na een periode van undercovermissies terug wordt geroepen naar zijn hoofdkantoor in Londen. Daar blaast hij een relatie met een oude vlam nieuw leven in en stuit hij op andere dillemma’s die gevolgen kunnen hebben voor zijn carrière. The Agency is een remake van de Franse hitserie Le Bureau (2015-2020). Scenaristen Jezz en John-Henry Butterworth, bekend van Edge of Tomorrow (2014) schreven alle afleveringen. Regisseur Joe Wright (The Woman in the Window) tekende voor de regie. The Agency zal dit najaar vermoedelijk in Nederland te zien zijn bij streamingdienst SkyShowtime.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief