Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The 100: scifi-serie wordt in mei van Netflix verwijderd

  •  
30-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6815 keer bekeken
  •  
The 100

Credit: The CW

Het coming-of-age-drama over 100 jeugddelinquenten die vanuit de ruimte worden teruggestuurd naar een verwoeste aarde maakte zeven seizoenen vol.

Volgende maand lijkt het doek te gaan vallen voor The 100 op Netflix: op de website van de vod-dienst staat nu te lezen dat de zeven seizoenen tellende serie nog tot en met 25 mei te zien is. Het nieuws werd als eerst opgemerkt door de website Netflix-Nederland.nl. The 100 speelt zich af in een wereld waarin onze planeet onbewoonbaar is geworden. Vanuit een gigantisch ruimtestation worden uiteindelijk 100 jeugddelinquenten teruggestuurd om het aardoppervlak te verkennen. The 100 is afkomstig van de Amerikaanse televisiezender The CW, bekend van momenteel wekelijks op Netflix te bekijken series als Riverdale en The Flash. Nadat de sciencefictionserie in 2020 ten einde kwam werden er plannen gemaakt voor een prequel over het leven op aarde vlak na de apocalyps, maar de plannen voor deze spin-off zouden later weer geschrapt worden.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief