Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The 100: nieuwe promo voor vijfde seizoen

  •  
04-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The 100 S5 poster
De keiharde strijd om te overleven barst eind deze maand weer los in het vijfde seizoen van The 100.
In de serie worden honderd jeugdige criminelen vanuit de ruimte teruggestuurd naar een onbewoonbaar geworden aarde. Eerder zagen we al een uitgebreide trailer voor de vijfde reeks, maar deze nieuwe promo focust zich vooral op twee dingen: de (zo goed als) in haar eentje achtergebleven Clarke (Eliza Taylor), die aan het einde van seizoen vier een nieuw ruimteschip op het aardoppervlak zag landen, en de strijd van Octavia (Marie Avgeropoulos), de grote leider onder de grond. In Amerika is The 100 te zien op The CW, waar de eerste aflevering van het vijfde seizoen op 24 april in première gaat. Bij ons is het vijfde seizoen vanaf 30 april wekelijks te volgen op Netflix. Naar verwachting zal The CW volgende maand ook nog een zesde seizoen van The 100 aankondigen.
Lees ook de recensie van het vierde seizoen van The 100. En test je kennis van The 100 door mee te doen aan onze quiz over de postapocalyptische dramaserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief