Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tales of the City gaat verder op Netflix

  •  
25-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tales of the City
Laura Linney en Olympia Dukakis keren terug voor tien nieuwe afleveringen van de boekverfilming.
Verschillende Tales of the City-boeken van auteur Armistead Maupin werden al eerder verfilmd als miniseries, ook telkens met Linney (op Netflix te zien in Ozark ) en Dukakis (Oscarwinnares voor de film Moonstruck) in de hoofdrollen. In de nieuwe miniserie krijgt het tweetal gezelschap van Elliot Page, die momentel ook voor Netflix bezig is met The Umbrella Academy , en ook de terugkeer van Barbara Garrick is bevestigd. In Tales of the City keert Mary Ann (Linney) twintig jaar later terug naar haar familie in San Francisco. Ze liet destijds haar dochter (Page) en haar ex-man achter om carrière te maken. Een midlife crisis dreef haar terug naar huis, waar ze herenigd wordt met Anna Madrigal (Dukakis) en de bewoners van 28 Barbary Lane. Lauren Morelli ( Orange is the New Black ) treedt voor deze nieuwe miniserie aan als showrunner.
Tales of The City zal bestaan uit tien afleveringen, die in 2019 exclusief in première gaan op Netflix. Als teasertje werd alvast een eerste foto van het script vrijgegeven.
5190.w1080.0.c1b42f8
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief