Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sullivan’s Crossing: dramaserie van Virgin River-maker komt naar Net5

  •  
23-01-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
49494 keer bekeken
  •  
SullivansCrossing

© CTV / The CW

Het romantische drama volgt een succesvolle chirurg (Morgan Kohan) die nadat ze in de problemen komt met de wet terugkeert naar het dorp waar ze opgroeide.

Eind deze maand gaat het Canadese drama Sullivan's Crossing in première op de Nederlandse televisie: vanaf dinsdag 30 januari zie je elke week een dubbele aflevering op Net5. De serie is een bewerking van de boekenreeks van Robyn Carr en is na Virgin River de tweede op het werk van Carr gebaseerde dramaserie. Het verhaal draait om de succesvolle neurochirurg Maggie Sullivan (Morgan Kohan), die in Boston in de problemen komt met de wet en besluit terug te keren naar het dorp in Nova Scotia waar ze opgroeide. Eenmaal terug in haar geboorteplek probeert ze een betere band op te bouwen met haar vader (Scott Patterson). De serie werd bedacht door Roma Roth, die tevens als producent werkt aan Virgin River. Er is ook een tweede seizoen in de maak.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief