Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Succession: teaser voor nieuwe HBO-serie

  •  
01-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Succession
Brian Cox (The Bourne Supremacy) speelt het hoofd van een disfunctionele familie in de nieuwe serie Succession.
De Schotse acteur geeft in het drama van HBO gestalte Logan Roy, het hoofd van een groot mediaconglomeraat. Zijn zoon Kendall (Jeremy Strong) staat op het punt om hem op te volgen, maar wanneer Logan besluit om toch nog geen afstand te doen van de troon, zorgt dit voor frictie binnen de familie. Kieran Culkin ( Fargo ) en Sarah Snook ( Winchester ) zijn te zien als de broer en zus van Kendall en verder geeft Alan Ruck (Ferris Bueller's Day Off) gestalte aan zijn halfbroer. Succession werd bedacht door Jesse Armstrong, de enige scenarist die ooit een aflevering van Black Mirror ( The Entire History of You ) schreef zonder dat Charlie Brooker daarbij betrokken was. Armstrong is verder bekend van tv-series als In The Loop (de Britse voorloper van Veep ) en Peep Show.
Succession komt in juni naar HBO en gaat in Nederland waarschijnlijk naar Ziggo. De dramaserie wordt geproduceerd door Will Ferrell en Adam McKay (The Big Short).
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief