Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Succession krijgt tweede seizoen

  •  
12-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Succession Poster
De gloednieuwe dramaserie van zender HBO is na twee afleveringen al zeker van nog een vervolg.
In Nederland is Succession te zien op Ziggo, waar nu elke maandag een nieuwe aflevering beschikbaar wordt gesteld. Het drama volgt de disfunctionele familie Roy. Vader Logan (Brian Cox) is het hoofd van een gigantisch media-imperium. Zijn zoon Kendall (Jeremy Strong) staat op het punt hem op te volgen, maar wanneer Logan plots bekend maakt dat hij toch nog niet met pensioen wil, beginnen ook zijn andere kinderen zich weer met het familiebedrijf te bemoeien. Keiran Culkin (Fargo), Sarah Snook (Predestination) en Alan Ruck (Ferris Bueller's Day Off) geven gestalte aan de overige kinderen. Succession werd bedacht door Jesse Armstrong (Peep Show, The Thick of It), die tevens één van de populairste afleveringen van Black Mirror ( The Entire History of You ) op papier zette.
Adam McKay (Oscargenomineerd voor The Big Short) produceert Succession samen met Will Ferrell. McKay nam ook de regie van de eerste aflevering voor zijn rekening.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief