Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Station 19 gaat in juni van start op Net5

  •  
16-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Station 19
Volgens de makers kunnen we straks heel veel cross-overs met zusterserie Grey's Anatomy verwachten.
Net5 heeft op social media laten weten dat Station 19 , de spin-off van Grey's Anatomy , vanaf 18 juni wekelijks op de zender te zien zal zijn. De aftakking speelt zich af op een brandweerkazerne in Seattle. Jaina Lee Ortiz (Rosewood) is te zien als brandweervrouw Andy Herrera en Jason George (Off Centre) geeft opnieuw gestalte aan Ben Warren. In Amerika werd al een derde seizoen van de serie aangekondigd. Deze zal in goede banen geleid worden door Krista Vernoff, tevens de huidige showrunner van Grey's Anatomy, dat onlangs met twee seizoenen werd verlengd. Station 19 lijkt letterlijk verplichte kost te gaan worden voor de fans van Grey's Anatomy: zender ABC liet namelijk weten dat de verhaallijnen van beide series straks bijna wekelijks in elkaar over zullen lopen.
Station 19 gaat 18 juni in première op Net5, waar ook Grey's Anatomy te zien is. De eerste veertien seizoenen van Grey's Anatomy zijn te zien bij Ziggo en bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief