Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sisi: derde seizoen gaat in januari van start bij de NPO

  •  
08-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
29420 keer bekeken
  •  
Sisi3

© RTL / Bavaria Film

Het Duitse kostuumdrama speelt zich af in het Oostenrijk van de 19e eeuw en volgt de stormachtige romance tussen keizerin Sisi en keizer Frans Jozef.

Het derde seizoen van het Duitse kostuumdrama Sisi gaat vroeg in het nieuwe jaar van start bij de NPO: de reeks is vanaf vrijdag 5 januari te zien op NPO 2. En voor mensen die het seizoen rond de feestdagen al willen kijken: alle afleveringen verschijnen donderdag 21 december op NPO Plus. Sisi speelt zich af in de 19e eeuw en volgt de stormachtige romance tussen keizerin Sisi (Dominique Devenport) en keizer Frans Jozef (Jannik Schümann). Aan de start van het derde seizoen versnelt Franz de militaire training van Rudolf, terwijl het in Wenen steeds onrustiger wordt. Sisi plant ondertussen een riskante redding. Overigens is Sisi niet de enige recente tv-serie over het leven van de royal: op Netflix kun je kijken naar Die Kaiserin. Het meest beroemd is echter nog altijd de filmtrilogie met Romy Schneider uit de jaren vijftig.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief