Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Silicon Valley: trailer voor laatste seizoen

  •  
21-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Silicon Valley S06
De normaal altijd kalme en beheerste Jared (Zach Woods) gaat in de trailer alsnog compleet door het lint.
Silicon Valley komt ten einde: deze maand gaat het zesde en laatste seizoen in première. De komische serie van Mike Judge (Beavis and Butthead) en Alec Berg ( Barry ) volgt tech-genie Richard Hendricks (Thomas Middleditch), de uitvinder van een nieuw soort internet. In het laatste seizoen moet hij zich voor zijn uitvinding verantwoorden tegenover het congres (een verwijzing naar de hoorzitting van Mark Zuckerberg) en krijgt hij ook te maken met de invloed van schatrijke investeerders. Kumail Nanjiani ( The Big Sick ), Martin Starr ( Spider-Man: Far From Home ) en Zach Woods ( The Office ) hebben wederom bijrollen, maar op een mogelijke terugkeer van castlid T.J. Miller , die de serie na het vierde seizoen besloot te verlaten, hoeven we volgens de makers niet meer te rekenen.
In Nederland gaat het zesde en laatste seizoen van Silicon Valley op 28 oktober van start bij Ziggo Movies en Series. Lees ook de recensie van de start van seizoen vijf.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief