Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Silent Witness S23 in september op NPO Plus

  •  
25-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
Silent Witness 23
In de opener van het nieuwe seizoen onderzoekt het team een vliegtuigcrash net buiten Londen.
De langlopende BBC-serie Silent Witness gaat verder op NPO Plus, waar seizoen 23 volgende maand aan het aanbod wordt toegevoegd. Emilia Fox ( Delicious ) is in de serie te zien als forensisch patholoog Nikki Alexander, die met haar team misdaden op moet lossen. Haar collega's worden gespeeld door David Caves, Richard Lintern en de aan een rolstoel gebonden Liz Carr. De nieuwe reeks bestaat weer uit vijf zaken, verdeeld over tien afleveringen. Het team krijgt onder meer te maken met de dood van een tiener, een neergestort vliegtuig en een soldaat die om het leven kwam tijdens een militaire training. Het seizoen was begin dit jaar te zien bij de BBC en het einde is nog niet in zicht: de serie is zeker van in ieder geval nog twee nieuwe seizoenen.
Het drieëntwintigste seizoen van Silent Witness is vanaf 11 september beschikbaar op NPO Plus. Vanaf 20 september is de reeks wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Update: de NPO Plus-release van Silent Witness S23 is imiddels voor onbepaalde tijd door de NPO uitgesteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief