Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shouf Shouf! komt naar Videoland

  •  
25-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
805 keer bekeken
  •  
Shouf Shouf!
De bioscoophit met Mimoun Oaïssa kreeg destijds ook een tv-serie die drie seizoenen volmaakte.
De 'multicultikomedie' Shouf Shouf Habibi! was in 2004 een grote hit in de bioscoop en kreeg twee jaar later tevens een vervolg op televisie. De hoofdrol in Shouf Shouf! was weer voor Mimoun Oaïssa, die nogmaals in de huid mocht kruipen van Ap, een jonge Marokkaan die zijn plek in de Nederlandse samenleving probeert te vinden. In de serie volgen we de dagelijkse levens van Ap en zijn vrienden Rachid (Mimoun Ouled Radi), Mussi (Mohammed Chaara) en Robbie (Leo Alkemade). Touriya Haoud en Najib Amhali keerden niet terug voor de serie, maar Maryam Hassouni ( Oogappels ) en Nasrdin Dchar ( Mocro Maffia ) werden aan de cast toegevoegd in gelijksoortige rollen. Veel van de afleveringen werden geregisseerd door Tim Oliehoek, toen net doorgebroken met de film Vet Hard.
Alle drie de seizoenen van Shouf Shouf! (36 afleveringen in totaal) zijn vanaf 6 maart terug te kijken bij Videoland. De serie was van 2006 tot 2009 al te zien bij de VARA.
Foto credit: NFF
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief