Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shaft: nieuwe film onthult eerste trailer

  •  
07-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Shaft
Samuel L. Jackson is terug met een nieuwe Shaft-film, die hier in Nederland exclusief op Netflix verschijnt.
Shaft is de vijfde film in de serie, en de eerste sinds de gelijknamige film met Samuel L. Jackson uit 2000. Daarin was ook nog een rolletje weggelegd voor acteur Richard Roundtree, de oorspronkelijke Shaft uit de jaren zeventig, die hier wordt herenigd met Jackson. Een nieuwe toevoeging aan de cast is Jessie Usher ( The Boys ), die gestalte zal geven aan de zoon van Jacksons Shaft. Ushers personage werkt voor de FBI als een specialist op het gebied van cybersecurity, maar ziet zich genoodzaakt de hulp in te schakelen van zijn meer 'old school' vader, met wie hij al jaren geen contact meer heeft gehad. Verder zijn ook Regina Hall (Girls Trip) en Alexandra Shipp (X-Men: Dark Phoenix) te zien. Het script is van Kenya Barris ( Black-ish ) en de regie was in handen van Tim Story (Ride Along).
Shaft verschijnt op 14 juni in de Amerikaanse bioscopen. Door een deal met New Line mag Netflix de film twee weken later in de rest van de wereld aanbieden op VOD.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief