Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shadowhunters stopt na het derde seizoen

  •  
05-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1030 keer bekeken
  •  
Shadowhunters
De tweede lading afleveringen van het derde seizoen wordt helaas ook nog eens uitgesteld tot 2019.
De eerste tien afleveringen van het derde seizoen van Shadowhunters zijn nu te zien op Netflix. Andere jaren keerde de serie telkens na een korte zomerstop weer terug, maar dat is nu anders. Zender Freeform - dat Shadowhunters uitzendt in Amerika - heeft helaas besloten om met de serie te stoppen, omdat het productiebedrijf Constantin niet is gelukt om een deal voor een vierde seizoen te sluiten met cofinancier Netflix. De laatste reeks afleveringen van seizoen drie wordt nu uitgesteld tot het voorjaar van 2019, maar er is toch nog een klein lichtpuntje: naast de tien afleveringen die al zijn opgenomen, komen er twee (extra lange) afleveringen bij, die zullen dienen als de grote finale. Die twee extra afleveringen worden gebaseerd op het zesde en laatste boek. Het huidige derde seizoen werd gebaseerd op het vijfde Mortal Instruments-boek.
De boekenreeks kreeg al ooit een filmadaptatie met Lily Collins. De film was echter minder succesvol dan verwacht, waarna de geplande sequels werden afgeblazen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief