Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Seven Seconds: Netflix onthult eerste teaser

  •  
25-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Seven seconds
De maker van The Killing brengt haar nieuwe misdaaddrama Seven Seconds exclusief naar Netflix.
Seven Seconds is een anthologie die een controversiële blik werpt op de moeizame relatie tussen de Afro-Amerikaanse gemeenschap en het politiesysteem. De eerste reeks speelt zich af in Jersey City, waar de spanningen hoog oplopen nadat een Afro-Amerikaanse jongen zwaar verwond wordt door een politieman. Clare-Hope Ashitey (eerder te zien in het ook raciaal beladen Shots Fired ) speelt de openbare aanklager die  voor gerechtigheid moet zorgen, zodat de rust in de gemeenschap weer terug kan keren. Regina King (bekend van het politiedrama Southland en tweevoudig Emmy-winnaar voor American Crime) speelt de moeder van de jongen, die samen met de openbare aanklager in de zaak duikt en met haar man (Russell Hornsby) een nieuwe kant van haar zoon leert kennen. Veena Sud (bekend van Cold Case en de Amerikaanse remake van The Killing) treedt aan als showrunner en de regie van Seven Seconds was in handen van Gavin O'Connor (Warrior, The Accountant).
Het eerste seizoen van Seven Seconds bestaat uit tien afleveringen. Vanaf 23 februari zijn ze allemaal te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een (hele korte) eerste teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief