Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Santos: trailer voor misdaadserie van de NPO

  •  
27-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
15223 keer bekeken
  •  
Santos

© BNNVARA / Topkapi Series

Santos, dat afkomstig is van de makers van Penoza en Mocro Maffia, won dit jaar op het Nederlands Film Festival een Gouden Kalf voor beste dramaserie.

In november gaat de nieuwe Nederlandse misdaadseries Santos in première bij de NPO en inmiddels is ook de trailer voor de tv-reeks verschenen. In Santos proberen geliefden Glenn (Yannick Jozefzoon) en Yola (Yootha Wong Loi-Sing) samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen willen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele omgeving. Aspirant-chef-kok Glenn wordt meegesleept door zijn dealende beste vriend Jermaine (rapper Vic9) en non-profit ondernemer Yola komt in conflict met haar criminele moeder (Romana Vrede), die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven. Santos werd geregisseerd door Giancarlo Sánchez (Mocro Maffia) en Ivan Barbosa (Cabo). Het scenario komt van Chris Westendorp (Penoza) en Ashar Medina (Mocro Maffia).

Santos is vanaf donderdag 9 november wekelijks te zien op NPO 3. Daarnaast verschijnen alle afleveringen die dag tevens op NPO Plus.

Meer over dit onderwerp?

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief