Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Rough Diamonds: Belgische misdaadserie start in oktober op VRT 1

  •  
12-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1187 keer bekeken
  •  
Rough Diamonds

© Nyk Dekeyser / Netflix

Een crimineel (Kevin Janssens) keert vanuit Londen weer terug naar Antwerpen, waar de diamanthandel van zijn familie onder grote druk is komen te staan.

Het Belgische drama Rough Diamonds is momenteel nog exclusief te zien op Netflix, maar de reeks die gemaakt werd in samenwerking met de VRT gaat in oktober tevens in première op de lineaire televisie. In de thrillerserie keert crimineel Noah Wolfson (Kevin Janssens) naar aanleiding van de zelfmoord van zijn broertje Yanki vanuit Londen terug naar Antwerpen, waar hij weer in contact komt met de Haredi-gemeenschap die hij liet vallen toen hij het orthodoxe geloof verliet. Hij wil begrijpen wat zijn broer aanzette tot zijn daad en ontdekt dat de diamanthandel van zijn familie onder druk staat van zowel de misdaad als de wet. Op hardhandige wijze onderneemt hij zelf actie in de hoop de boel nog te kunnen redden. De serie werd bedacht door Rotem Shamir en Yuval Yefet, die eerder werkten aan de Israëlische thriller Fauda.

Rough Diamonds is vanaf zondag 29 oktober te zien op VRT 1.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief