Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Reboot van Miami Vice in de maak bij NBC

  •  
03-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
209 keer bekeken
  •  
miamivice1
Vin Diesel en Chris Morgan mogen van NBC aan de slag met een reboot van Miami Vice.
De in de jaren 80 immens populaire serie draaide om het flitsende politieduo Crockett (Don Johnson) en Tubbs (Philip Michael Thomas). Diesel en Morgan zullen de nieuwe versie produceren via hun eigen bedrijven Once Race Television en Chris Morgan Productions. De twee werkten eerder samen aan de Fast & Furious-films, waarvan deel acht eerder dit jaar in de bioscoop verscheen. Het script voor de nieuwe Miami Vice wordt geschreven door Peter Macmanus ( The Mist , Satisfaction). Wie Crocket en Tubbs zullen gaan spelen is nog niet bekend. Eerder maakte Michael Mann (in de jaren 80 producent van de originele serie) al eens een Miami Vice-film met Colin Farrell en Jamie Foxx in de hoofdrollen.
Vin Diesel heeft ook nog altijd een filmversie van de politieserie Kojak in ontwikkeling bij Universal. Daarin zou hij wel zelf de ooit door Telly Savalas gespeelde rol gaan vertolken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief