Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ragnarok: serie van Borgen-maker keert terug met derde seizoen op Netflix

  •  
03-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8657 keer bekeken
  •  
R_305_Unit_00086_Christian Geisnaes

© Christian Geisnaes / Netflix

Een vervuild stadje in Noorwegen wordt bedreigd door smeltende gletsjers en alleen een 18-jarige tiener lijkt het naderende onheil te kunnen afwenden.

De Noorse fantasyserie Ragnarok keert in augustus terug met een derde en laatste seizoen. Ragnarok is een coming-of-age-drama dat inspiratie haalt uit de Noorse mythologie. Het verhaal speelt zich af in het fictieve stadje Edda, waar de gevolgen van vervuiling en klimaatverandering steeds merkbaarder worden. En dus is het aan Magne (David Staktston), een tiener die gezegend lijkt met de krachten van de god Thor, om het ultieme onheil te voorkomen. Dat blijkt echter niet makkelijk, omdat de 18-jarige eveneens kampt met liefdesperikelen en inmiddels niet meer weet wie hij precies kan vertrouwen. Ragnarok werd bedacht en geschreven door Adam Price en Emilie Lebech Kaae. Price is vooral bekend als de bedenker van het ook op Netflix te bekijken Borgen, een serie die door Lebech Kaae werd geproduceerd.

Ragnarok S03 verschijnt 24 augustus op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief