Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Quibi: vod-dienst lanceert met ruim vijftig titels

  •  
07-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Survive
Je kunt er nu bijvoorbeeld kijken naar een in 'quick bites' opgesplitste film met Sophie Turner (Game of Thrones).
Quibi is de nieuwe vod-dienst van Jeffrey Katzenberg, die onder meer bekend is als medeoprichter van filmstudio Dreamworks. De dienst voor op je smartphone is vooral gericht op jongeren die hun content als 'quick bites' (de afleveringen duren tussen de zeven en de tien minuten) tot zich willen nemen. Naast nieuws-items en realityshows (zo keert de MTV-serie Punk'd terug bij Quibi) biedt de dienst ook gescripte content aan. De grote titels voor bij de launch waren de in 'quick bites' te bekijken films Survive (met Sophie Turner en Corey Hawkins) en The Most Dangerous Game (met Christoph Waltz en Liam Hemsworth). Andere aanstaande titels zijn The Fugitive (met Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook) en After Dark (een horrorserie van Steven Spielberg die enkel te streamen is na zonsondergang).
Bekijk hieronder een aantal trailers voor Quibi-content.
https://www.youtube.com/watch?v=t0aU0BzlBtI https://www.youtube.com/watch?v=Icv7FGqZCuA https://www.youtube.com/watch?v=nKPuomRV5C8 https://www.youtube.com/watch?v=3awKJu7EN6I
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief