Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Public Enemy S02 komt naar NPO Start Plus

  •  
28-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
Public Enemy S02
Het verhaal over de net vrijgelaten kindermoordenaar Guy Béranger (Angelo Bison) wordt binnenkort vervolgd.
Het titelpersonage in Public Enemy werd door de makers losjes gebaseerd op Marc Dutroux, die in 2004 veroordeeld werd tot een levenslange celstraf. In Public Enemy is Guy Béranger (Angelo Bison) ook veroordeeld voor de moord op een kind, alleen mag hij na twintig jaar wel weer de gevangenis verlaten. Béranger komt te wonen in een klein plaatsje in de Ardennen, waar hij onder toezicht staat van de jonge agente Chloé Muller (Stéphanie Blanchoud). Vlak na zijn komst verdwijnt er echter een tienjarig meisje. Het eerste seizoen is nu te zien op NPO Start Plus, waar volgende maand ook het tweede seizoen verschijnt. Daarin onderzoekt Muller een zaak die vervlochten blijkt te zijn met haar eigen verleden. Uiteindelijk moet ze de gehate kindermoordenaar om hulp vragen.
Het complete tweede seizoen van Public Enemy is vanaf 14 juni te zien op NPO Start Plus. Vanaf 18 juni zie je vervolgens ook elke week twee afleveringen op NPO 2 Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief