Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Prison Break S05 vanaf 1 december op Netflix

  •  
20-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Prison Break S05
Sara (Sarah Wayne Callies) en Lincoln (Dominic Purcell) vermoeden dat Michael toch nog in leven is.
Acht jaar na het vierde seizoen kreeg Prison Break vorig jaar alsnog een vijfde seizoen. Daarin beginnen Sara (Sarah Wayne Callies) en haar zwager Lincoln (Dominic Purcell) te vermoeden dat Michael (Wentworth Miller) nog leeft en vastzit in een gevangenis in het Midden-Oosten. En dus wordt er een nieuwe uitbraak op poten gezet, waarbij veel van de vertrouwde personages terugkeren: Amaury Nolasco als Sucre, Robert Knepper als T-Bag en Rockmond Dunbar als C-Note. De enige echt bekende naam die ontbreekt is William Fichtner als Alex Mahone. Daarnaast werden onder anderen Rick Yune ( Marco Polo ) en Inbar Lavi ( Imposters ) aan de cast toegevoegd. Achter de schermen was Paul Scheuring – de bedenker van het originele Prison Break – weer actief als showrunner.
Het vijfde seizoen van Prison Break is vanaf 1 december te bekijken op Netflix. Begin dit jaar maakte zender Fox bekend dat er ook gewerkt wordt aan een zesde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief