Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Perry Mason: eerste blik op serie met Matthew Rhys

  •  
16-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Perry Mason
De Emmy-winnende acteur (voor The Americans) is te zien naast Tatiana Maslany (Orphan Black).
Matthew Rhys ( The Americans ) komt later dit jaar terug naar televisie in Perry Mason, een nieuwe misdaadserie van HBO. Het personage uit de boeken van Erle Stanley Gardner is een advocaat die onschuldige criminelen verdedigt, meestal door de echte dader zelf op te sporen. Het verhaal speelt zich af in het Los Angeles van de jaren dertig, wanneer Mason te maken krijgt met de mogelijk belangrijkste zaak uit zijn carrière. Bijrollen zijn er voor Tatiana Maslany ( Orphan Black ), John Lithgow ( The Crown ), Shea Whigham (Boardwalk Empire) en Robert Patrick (Scorpion). De serie wordt geproduceerd door Robert Downey Jr. die het project al jaren van de grond probeerde te krijgen. Downey zou Mason eerst zelf gaan spelen, maar liet de rol door zijn drukke schema toch aan Rhys.
Perry Mason is vanaf 21 juni wekelijks te zien op HBO in Amerika en gaat bij ons in Nederland vermoedelijk niet veel later tevens van start bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief