Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
11-11-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
The Great Beauty
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Red Notice (vrijdag 12/11, Netflix) Grootschalige actiefilm waarin een FBI-agent (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) en een kunstdief (Ryan Reynolds) een verleidelijke femme fatale (Gal Gadot) op de hielen zitten. Lees de recensie.
 
Na het weekend...
Lies & Deceit (maandag 15/11, Netflix) Spaanstalige remake van de Britse thrillerserie Liar, waarin een lerares een chirurg beschuldigt van verkrachting, waarna een complexe zoektocht naar de waarheid start. Lees hier meer.
Michael Che: Shame the Devil (dinsdag 16/11, Netflix) Stand-up special van Michael Che, bekend van Saturday Night Live, die onder meer grappen maakt over vaderlandsliefde, zwart leiderschap en geestelijke gezondheid.
Tiger King S02 (woensdag 17/11, Netflix) Vervolg op de documentaire over Joe Exotic, die vanuit de gevangenis opnieuw zijn medewerking verleende. Dat gold nu echter niet voor zijn rivale Carole Baskin. Bekijk de trailer.
Riverdale S06 (woensdag 17/11, Netflix) Tienerdrama gebaseerd op de Archie Comics, over de vaak duistere perikelen van een groep jongeren in Riverdale. Kiernan Shipka zal opduiken als tienerheks Sabrina. Bekijk de trailer.
Christmas Flow (woensdag 17/11, Netflix) Komische serie uit Frankrijk waarin tijdens de feestdagen een romance opbloeit tussen een bekende rapper en een verbeten journaliste. Gaan ze het redden ondanks hun verschillen?
Tear Along the Dotted Line (woensdag 17/11, Netflix) Komische animatieserie gebaseerd op een Italiaanse stripreeks. Een cartoonist uit Rome denkt diep na over het leven, terwijl een gordeldier dienst doet als zijn geweten.
Keeping Up with the Kardashians (woensdag 17/11, Netflix) Twee nieuwe seizoenen van de realityserie rond de familie Kardashian, en de familie Jenner, met voornamelijk aandacht voor zussen Kim, Kourtney en Khloé.
The Princess Switch 3 (donderdag 18/11, Netflix) Derde deel in de reeks kerstfilms waarin Vanessa Hudgens meerdere rollen speelt. Haar drie personages slaan de handen ineen om een kunstroof op te lossen. Bekijk de trailer.
Carlos Ballarta: False Prophet (donderdag 18/11, Netflix) Stand-up special van de in het zwart gehulde Mexicaanse komiek Carlos Ballarta, die met zwarte humor zijn licht schijnt op de cultuur en religie in Latijns-Amerika.
Lead Me Home (donderdag 18/11, Netflix) Documentaire waarin men een portret schetst van de steeds erger wordende humanitaire crisis, aan de hand van aangrijpende verhalen van daklozen aan de Amerikaanse westkust.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
De Leeuw van Vlaanderen (vrijdag 12/11, Netflix) Historische dramafilm van Hugo Claus over de Guldensporenslag in 1302, toen de Vlamingen een enorm belangrijke strijd wonnen tegen het Franse ridderleger.
Het Afscheid (vrijdag 12/11, Netflix) Belgische dramafilm over de lasten en plichten van twee matrozen. Een van hen wordt gespeeld door de 'Vlaamse Marlon Brando' Julien Schoenaerts (de vader van Matthias).
Crazy Love (vrijdag 12/11, Netflix) Belgische dramafilm die werd geïnspireerd door het werk van de controversiële schrijver Charles Bukowski: we volgen drie fases uit het leven van een naar liefde zoekende man.
Andere Welt (vrijdag 12/11, Netflix) Duitse documentaire over het hectische leven op een vrouwenafdeling in een psychiatrische kliniek. Veel van de patiënten die er zitten werden ooit veroordeeld voor een misdrijf.
The Croods (dinsdag 16/11, Netflix) Animatiefilm waarin holbewoner Grug (Nicolas Cage) zijn alfa-positie bedreigd ziet worden door een nieuwkomer (Ryan Reynolds) met zeer geavanceerde plannen en ideeën.
In a Valley of Violence (dinsdag 16/11, Netflix) Western van de maker van V/H/S over een vreemdeling (Ethan Hawke) die in een klein stadje wordt gedwongen tot wraak. John Travolta is te zien als wetshandhaver.
Hard Target 2 (dinsdag 16/11, Netflix) Geen John Woo of Jean-Claude van Damme, maar dit vervolg waarin nu Scott Adkins wordt opgejaagd werd geregisseerd door onze eigen Roel Reiné (Michiel de Ruyter).
Jarhead 3 (dinsdag 16/11, Netflix) Oorlogsfilm die weinig meer te maken heeft met het origineel van Sam Mendes en puur gaat voor actie: Scott Adkins beschermt met veel geweld een Amerikaanse ambassade.
La Grande Bellezza (woensdag 17/11, Netflix) Wonderschone dramafilm van Paolo Sorrentino ( The Young Pope ) over een man (Toni Servillo) die als zestiger besluit om Rome van een andere kant te bekijken.
Sweetie (woensdag 17/11, Netflix) Ter voorbereiding op de release van de nieuwste film van Jane Campion voegt Netflix haar debuut toe: een portret van twee zussen in een dysfunctionele Australische familie.
An Angel at my Table (woensdag 17/11, Netflix) Naast Sweetie nog een drama van regisseur Jane Campion: een biografische film over het leven van de uit Nieuw-Zeeland afkomstige schrijfster Janet Frame.
Bright Star (woensdag 17/11, Netflix) Derde (en nu nog meest recente) film van Jane Campion: een drama over de relatie tussen dichter John Keats (Ben Whishaw) en de zeer modieuze Fanny (Abbie Cornish) in 1818.
The Fable (woensdag 17/11, Netflix) Komische actiefilm uit Japan waarin een man die jarenlang werkte als moordenaar de opdracht krijgt een burgerlijk leven te gaan leiden. Ook het vervolg is straks te zien.
The Biggest Little Farm (woensdag 17/11, Netflix) Met prijzen overladen docu over een stel uit Los Angeles dat geld inzamelt om in Californië een biodiverse boerderij op te bouwen en draaiende te houden.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief