Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
29-07-2021
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Wild Things
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Outer Banks S02 (vrijdag 30/07, Netflix) Avontuurlijke coming-of-age-serie over jongeren die opgroeien in een gemeenschap aan de kust van North-Carolina en op het spoor komen van een legendarische goudschat. Bekijk de trailer.
The Last Mercenary (vrijdag 30/07, Netflix) Komische actiefilm waarin Jean-Claude van Damme gestalte geeft aan een mythische huurling, wiens volwassen zoon (die hij nooit heeft gekend) in groot gevaar komt. Bekijk de trailer.
Myth & Mogul: John DeLorean (vrijdag 30/07, Netflix) Britse documentaireserie over de opkomst en ondergang van John DeLorean, die uitgroeide tot een legende in de autowereld en bekendstaat om de auto uit Back to the Future.
Rurouni Kenshin: The Beginning (vrijdag 30/07, Netflix) Actiefilm die zich afspeelt in het Japan van de 19 e eeuw. Rurouni Kenshin staat tegenover zijn sterkste vijand tot nu toe: zijn ex-zwager, die gezworen heeft wraak te nemen.
 
Na het weekend...
Top Secret UFO Projects: Declassified (dinsdag 03/08, Netflix) Documentaireserie over vermeende ontmoetingen met buitenaards leven. Aan de hand van recente informatie schijnt de reeks een nieuw licht op mysterieuze zaken.
Pray Away (dinsdag 03/08, Netflix) Documentaire over de extreem controversiële therapie om homoseksuelen te ‘bekeren’. Door middel van persoonlijke verhalen zien we de schade die wordt aangericht in de LHBTIQ+-gemeenschap.
Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord (dinsdag 03/08, Netflix) Duitse documentaire over een jongen die vanuit zijn zolderkamer een drugsimperium opbouwde. Zijn verhaal was de inspiratie voor How To Sell Drugs Online (Fast).
Control Z S02 (woensdag 04/08, Netflix) Mexicaans tienerdrama waarin Sofia opnieuw op zoek moet naar een hacker, wanneer iemand via het profiel van een overleden jongen allerlei scholieren begint te bedreigen. Bekijk de trailer.
Car Masters S03 (woensdag 04/08, Netflix) Realityshow over de werknemers van Gotham Garage, die de meest uiteenlopende auto’s en trucks renoveren en inruilen, om vervolgens zelf een mooie auto te bouwen en deze te verkopen.
Cooking with Paris (woensdag 04/08, Netflix) Socialite Paris Hilton keert, naar aanleiding van een viral-video, terug naar tv met een kookshow waarin ze met hulp van vrienden haar uiterste best doet in de keuken. Bekijk de trailer.
76 (woensdag 04/08, Netflix) Afrikaanse dramafilm over een man die wordt beschuldigd van betrokkenheid bij een poging tot een militaire coupe, waarna zijn leven een duistere wending neemt. Geïnspireerd door ware gebeurtenissen.
Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (woensdag 04/08, Netflix) Documentaireserie over een decennialange misdaadsaga: twee jeugdvrienden die samen faalden op school werken zich omhoog tot drugsbazen in het zonnige Miami.
 
Aangekochts films, specials en docu's...
El Infierno (vrijdag 30/07, Netflix) Misdaadthriller waarin een man gedeporteerd wordt naar Mexico. Daar moet hij zich om te overleven aansluiten bij het drugskartel dat in zijn woonplaats voor heel veel onrust zorgt.
Boss Level (vrijdag 30/07, Netflix) Regisseur Joe Carnahan (The Grey) gebruikt het Groudhog Day-principe voor een actiefilm: een man (Frank Grillo) wordt keer op keer wakker in een wereld waarin iedereen hem dood wil.
Rocketman (zaterdag 31/07, Netflix) Biografische dramafilm over het tumultueuze leven van zanger Elton John (Taron Egerton), afkomstig van Dexter Fletcher die ook de film Bohemian Rhapsody (gedeeltelijk) regisseerde.
Creed (zondag 01/08, Netflix) Spin-off van de Rocky-franchise van regisseur Ryan Coogler (Fruitvale Station), waarin Rocky (Sylvester Stallone) de boksende zoon van Apollo Creed (Michael B. Jordan) onder zijn hoede neemt.
Jackie Brown (zondag 01/08, Netflix) Elmore Leonard-verfilming van Quentin Tarantino, over een in het nauw gedreven stewardess (Pam Grier) die een gewaagd plan bedenkt om een half miljoen dollar buit te maken.
Wild Things (zondag 01/08, Netflix) Erotische misdaadthriller tot de nok toe gevuld met plottwists, waarin een man (Matt Dillon) door twee scholieren (Denise Richards en Neve Campbell) beschuldigd wordt van verkrachting.
Failure to Launch (zondag 01/08, Netflix) Romantische komedie waarin de 35-jarige Tripp (Matthew McConaughey) nog bij zijn ouders woont. Een slinks plan van Paula (Sarah Jessica Parker) moet hem het huis uit krijgen.
The Search for Hitler's Bomb (zondag 01/08, Netflix) Historische documentaire die dieper ingaat op de geruchten dat de nazi's destijds werkten aan een atoombom. De televisiefilm is afkomstig van de Duitse omroep ZDF.
Rush Hour 2 (zondag 01/08, Netflix) Vervolg op de komische actiefilm uit 1998, waarin agenten Carter (Chris Tucker) en Lee (Jackie Chan) nu in Hong Kong op het spoor komen van illegale praktijken om geld wit te wassen.
Star Trek: The Future Begins (zondag 01/08, Netflix) Herstart van de beroemde Star Trek-franchise, afkomstig van J.J. Abrams die later ook Star Wars zou regisseren. Chris Pine is te zien als Kirk en Zachary Quinto speelt Spock.
The Great Gatsby (zondag 01/08, Netflix) Baz Luhrmann (Moulin Rouge) verfilmde het boek van F. Scott Fitzgerald, over het leven van miljonair Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Ook met Carey Mulligan en Tobey Maguire.
Hard to Kill (zondag 01/08, Netflix) Brute knokfilm met Steven Seagal, die te zien is naast zijn toenmalige vrouw Kelly LeBrock (Weird Science). Seagal speelt een uit een coma ontwaakte rechercheur die nu uit is op wraak.
Below Deck: Mediterranean (zondag 01/08, Netflix) Spin-off van de realityshow Below Deck. Kapiteins Sandy en Mark varen met een jacht over de Middellandse Zee en krijgen te maken met allerlei veeleisende gasten.
Killer under the Bed (zondag 01/08, Netflix) Horrorfilm waarin Kilee na de dood van haar vader plots stuit op een pop met bovennatuurlijke krachten. Kristy Swanson (de originele Buffy the Vampire Slayer) speelt de moeder.
Time and Tide (zondag 01/08, Netflix) Aziatische actiefilm van regisseur Hark Tsui (Black Mask), waarin een jonge bodyguard tijdelijk samen moet werken met een huurling in de hoop een moordaanslag te voorkomen.
Aftermath (woensdag 04/08, Netflix) Een jong stel met problemen krijgt een erg mooi huis aangeboden voor weinig geld. Uiteraard blijkt er wel een addertje onder het gras te zitten: het huis heeft een duister verleden.
Inspekcja (woensdag 04/08, Netflix) Drama waarin Stalin een Russische officier op een speciale missie stuurt: hij moet Poolse krijgsgevangenen ervan overtuigen om samen te werken met de communistische autoriteiten.
The Iron Bridge (woensdag 04/08, Netflix) Poolse dramafilm waarin een mijnwerker ondergronds vast komt te zitten, terwijl zijn vrouw en baas - die een affaire hebben - steeds meer worden opgegeten door schuldgevoelens.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief