Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
06-01-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Spider-Man: Homecoming
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Mother/Android (vrijdag 07/01, Netflix) Sciencefictionfilm over een toekomstwereld met in opstand gekomen robots. Chloë Grace Moretz speelt een zwangere vrouw die samen met haar vriend op de vlucht slaat. Bekijk de trailer.
Hype House (vrijdag 07/01, Netflix) Realityserie waarin mensen die beroemd zijn geworden door middel van social media samen in een huis worden gestopt. We zien hoe ze gezamenlijk content maken en vriendschappen sluiten.
 
Na het weekend...
Cheer S02 (woensdag 12/01, Netflix) Documentaireserie waarin de cheerleaders te maken krijgen met de pandemie en een criminele aantijging. Ook krijgen we een blik op hun grote rivalen van Trinity Valley Community College.
How I Fell in Love with a Gangster (woensdag 12/01, Netflix) Poolse misdaadfilm waarin een vrouw vertelt over de opkomst van een van de grootste gangsters uit de geschiedenis van het land. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
The Journalist (donderdag 13/01, Netflix) Japanse thrillerserie waarin een journaliste zich vastbijt in een enorm corruptieschandaal bij de overheid en vervolgens wordt tegengewerkt door machtige tegenstanders. Bekijk de trailer.
Brazen (donderdag 13/01, Netflix) Misdaadfilm van de regisseur van Virgin River , waarin een succesvolle schrijfster (Alyssa Milano uit Charmed ) ontdekt dat haar vermoorde zus een mysterieus dubbelleven had. Bekijk de trailer.
Penyalin Cahaya (donderdag 13/01, Netflix) Indonesische dramafilm waarin een studente haar beurs verliest vanwege foto’s die van haar gemaakt werden op een feest. Ze onderzoekt of er op die avond iets vreselijks is gebeurd.
Shaman King (donderdag 13/01, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een strip, over het medium Yoh Asakura die meedoet aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarbij sjamanen strijden voor een grote titel.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
Playing with Fire (zaterdag 08/01, Netflix) Komische familiefilm met John Cena, Keegan-Michael Key en John Leguizamo als brandweermannen die op de karzerne op een stel kinderen moeten passen.
Spider-Man: Homecoming (zaterdag 08/01, Netflix) Eerste Spider-Man-film met Tom Holland als de vriendelijke webslinger. Hij neemt het onder meer op tegen de Vulture, gespeeld door Michael Keaton.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief