Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
10-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3940 keer bekeken
  •  
ballers_kgcrhj

© HBO

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Heart of Stone (vrijdag 11/08, Netflix) Actiefilm van de scenarist van The Old Guard over een spionne (Gal Gadot uit Wonder Woman) die moet voorkomen dat een bijzonder object in de verkeerde handen terechtkomt. Lees de recensie.

Pending Train (vrijdag 11/08, Netflix) Japanse sciencefictionserie waarin nietsvermoedende passagiers van een trein in Tokio gedwongen worden te vechten voor hun leven wanneer hun wagon een apocalyptische toekomst binnenspringt.

Down for Love (vrijdag 11/08, Netflix) Realityserie uit Nieuw-Zeeland waarin verschillende mensen met downsyndroom zich in de datingwereld begeven en tijdens hun zoektocht naar de ware liefde hoge pieken en diepe dalen meemaken.

Behind Your Touch (zaterdag 12/08, Netflix) Koreaanse misdaadserie over een dierenarts met een paranormale gave die samenwerkt met rechercheur. Hun vaardigheden worden op de proef gesteld als ze een reeks moorden onderzoeken.

Na het weekend...

Ballers (dinsdag 15/08, Netflix) Komische dramaserie waarin oud-atleet Spencer Strasmore (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) inmiddels is gaan werken als financieel manager voor sporters die momenteel heel veel geld verdienen. Lees hier meer.

Eye of the Storm (dinsdag 15/08, Netflix) Taiwanese thrillerfilm waarin een dodelijk virus ervoor zorgt dat een ziekenhuis voor onbepaalde tijd in volledige lockdown moet. De mensen die er vastzitten worden voor onmogelijke keuzes gesteld.

Untold: Hall of Shame (dinsdag 15/08, Netflix) Derde deel in reeks van documentaires, met deze keer een van de grootste steroïdenschandalen, inclusief interviews met het hoofd van het BALCO-lab en van dopinggebruik verdachte sporters.

Het Geheugenspel (woensdag 16/08, Netflix) Thrillerfilm naar de roman van Nicci French, waarin Eva (Anna Drijver) in een web van intriges belandt als het lijk van haar 25 jaar eerder verdwenen vriendin Nathalie opduikt. Bekijk de trailer.

At Home With The Furys (woensdag 16/08, Netflix) Realityserie met Tyson Fury en zijn familieleden: de ongeslagen zwaargewichtkampioen trekt zich terug uit de bokssport om een komische blik op zijn eigenaardige gezinsleven te geven.

The Chosen One (woensdag 16/08, Netflix) Mexicaanse dramaserie over de 12-jarige Jodie uit Baja California Sur, die ontdekt dat hij Jezus-achtige krachten heeft. Zal hij gehoor geven aan zijn roeping en zijn lotsbestemming verwezenlijken?

Depp v. Heard (woensdag 16/08, Netflix) Documentaire over de slepende rechtszaak tussen acteurs Johnny Depp en Amber Heard, waarin beelden uit de rechtszaal te zien zijn en ook de rol van social media wordt onderzocht. Bekijk de trailer.

The Upshaws S04 (donderdag 17/08, Netflix) Komische serie over de familie Upshaw, met Mike Epps als vader Bennie en Kim Fields als moeder Regina. Wanda Sykes (medebedenker van de sitcom) is te zien als Bennie’s cynische schoonzus.

Isabella: o Caso Nardoni (donderdag 17/08, Netflix) Documentaire over een Braziliaans meisje dat om het leven kwam na een val vanuit het appartement van haar vader. De moeder zoekt naar gerechtigheid en wordt internationaal beroemd.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief