Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
14-07-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
A Separation
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 15/07, NPO 1) Elena en Lila willen aan de pil, maar dat blijkt niet makkelijk. Pietro en Elena houden een besloten huwelijk, waarna Adele een receptie organiseert. Elena voelt zich verraden.
Grantchester S06 (zaterdag 16/07, NPO 2) Een lokale politicus wordt vermoord en Will en Geordie zoeken naar de dader. Leonard wordt beschuldigd van homoseksualiteit en daardoor staat Will voor een duivels dilemma.
McDonald & Dodds S02 (zaterdag 16/07, NPO 1) Een populaire influencer overlijdt op de operatietafel en McDonald en Dodds begeven zich in de wereld van sociale media en plastische chirurgie. Slotaflevering van de reeks.
Jos (zondag 17/07, NPO 3) Jos heeft het nodige te verwerken, maar hij krijgt geen tijd om bij te komen: hij wordt gedwongen op Rianne, de puberende dochter van Esther, te passen. Rianne wil zo snel mogelijk naar huis.
 
Films dit weekend...
A Separation (vrijdag 15/07, NPO 1) Oscarwinnende dramafilm uit Iran over een vrouw die vastbesloten is in het buitenland een nieuwe start te maken. Haar man wil echter in Iran blijven om voor zijn dementerende vader te zorgen. Lees de recensie.
Den Skyldige (vrijdag 15/07, NPO 2) Deense thrillerfilm over een politieagent (Jakob Cedergren) die telefoontjes afhandelt bij de alarmcentrale. Als hij een vrouw aan de lijn krijgt die ontvoerd lijkt ontstaat er een race tegen de klok. Lees de recensie.
 
Nog lopende series na het weekend...
Ten minste houdbaar tot (donderdag 21/07, NPO 1) Anna wordt vijftig maar wil geen poespas. Paul belooft het klein te houden, maar heeft stiekem andere plannen. Anna koopt halsoverkop een tweedehands camper.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief