Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
23-06-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Doodslag
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Independent Films
Nieuwe series dit weekend...
McDonald & Dodds S02 (zaterdag 25/06, NPO 2) Misdaadserie over twee detectives in het Britse plaatsje Bath. De première van het tweede seizoen draait om een mogelijke moord aan boord van een heteluchtballon. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Tweede Hans (vrijdag 24/06, NPO 1) Als Marleen ziet dat Hans heel laat op de avond wordt thuisgebracht door Femke, dan zet ze hem het huis uit. Hans doet ondertussen een schokkende ontdekking en neemt een groot besluit.
De Geniale Vriendin S03 (vrijdag 24/06, NPO 2) Pietro is in Napels om zijn aanstaande schoonfamilie te ontmoeten en om de hand van Elena te vragen. Ondertussen gaat het niet goed met Lila, die inmiddels in een vleesfabriek werkt.
The Sommerdahl Murders S03 (zaterdag 25/06, NPO 3) Een projectonwikkelaar wordt dood aangetroffen in een boot. De moord lijkt te maken te hebben met de bouw van een nieuwe jachthaven, waar veel mensen op tegen zijn.
Deadwater Fell (zondag 26/06, NPO 2) Tom wordt op het politiebureau ondervraagd over wat er die fatale nacht is gebeurd, maar dat leidt niet tot opheldering. De relatie tussen Steve en Jess wankelt na de bekentenis van Jess.
Jos (zondag 26/06, NPO 3) Maxime is jarig en Jos wil zijn dochter verrassen met een speciaal cadeau. Het verjaardagsfeest loopt echter niet volgens plan wanneer Jos het grote geheim van Maxime onthult aan al haar vrienden.
 
Films dit weekend...
Happy End (vrijdag 24/06, NPO 2) Drama van Michael Haneke over de ups en downs van een welvarende Franse familie. Met rollen voor Isabelle Huppert en Jean-Louis Trintignant, die eerder ook al vader en dochter speelden in Haneke's Amour.
20th Century Women (vrijdag 24/06, NPO 3) Tragikomedie van Mike Mills ( Beginners ) over een ruimdenkende moeder (Annette Bening) die samen met nog twee andere vrouwen (Elle Fanning en Greta Gerwig) haar zoon opvoedt. Lees de recensie.
Doodslag (zaterdag 25/06, NPO 3) Thriller van Pieter Kuijpers, die na TBS nogmaals samenwerkte met Theo Maassen. Ambulancebroeder Max (Maassen) en zijn collega Amira (Maryam Hassouni) zien tijdens een dienst de boel uit de hand lopen.
 
Nieuwe series na het weekend...
Grantchester S06 (donderdag 30/06, NPO Plus) Britse dramaserie over het partnerschap tussen een agent en een dominee. In de première wordt hun vakantie verstoord door de dood van de eigenaar van de camping. Bekijk de trailer.
 
Nog lopende series na het weekend...
Sort Of (donderdag 23/06, NPO 3) Sabi en Aqsa maken zich zorgen om hun moeder en besluiten bij haar langs te gaan, maar onverwacht familiebezoek zorgt voor spanning. Violet gaat langs bij haar moeder in het ziekenhuis. Lees de recensie.
Ten minste houdbaar tot (donderdag 23/06, NPO 1) Anna's rustige avond thuis wordt verstoord door de kinderen en ze realiseert zich dat ze altijd maar over zich heen laat lopen. Ze wil er alles aan gaan doen om haar eigen ruimte op te eisen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief