Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
07-04-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Lucia de B.
Deze week geen nieuwe aflevering van Killing Eve in verband met het WK shorttrack op NPO 3.
Foto credit: KRO-NCRV
Nieuwe series dit weekend...
Des (zondag 10/04, NPO 2) Waargebeurde miniserie met David Tennant ( Broadchurch ) als de Schotse seriemoordenaar Dennis Nilsen, die na zijn arrestatie vrij onbewogen vertelt over de moorden die hij pleegde. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Het jaar van Fortuyn (vrijdag 08/04, NPO 1) Waargebeurd drama over de politieke strijd tussen Pim Fortuyn (Jeroen Spitzenberger) en Ad Melkert (Ramsey Nasr). Van Penoza -scenarist Pieter Bart Korthuis. Lees onze interviews.
The Salisbury Poisonings (vrijdag 08/04, NPO 2) Tracy probeert het gevaar voor de lokale bevolking in te perken, maar krijgt forse kritiek. Ondertussen vertrekt Charlie met Dawn en Gracie naar zijn nieuwe huis. Lees de recensie.
The Long Call (zaterdag 09/04, NPO 2) Matthews relatie met zijn moeder vertroebelt zijn beeld en Jonathan is er niet gerust op. De vrouwen van de Brethren moeten - net als Gaby en Lucy - hun stilzwijgen verbreken. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Love Is All You Need (vrijdag 08/04, NPO 2) Romantische komedie van de Deense filmmaker Susanne Bier ( The Night Manager , Bird Box ) over de romance tussen een bedrogen vrouw (Trine Dyrholm) en een Britse zakenman (Pierce Brosnan).
Lucia de B. (vrijdag 08/04, NPO 3) Waargebeurde dramafilm van Paula van der Oest ( Tonio ), waarin verpleegster Lucia de Berk (Ariane Schluter) verantwoordelijk wordt gehouden voor een reeks sterfgevallen en de bijnaam 'Engel des doods' krijgt.
 
Nog lopende series na het weekend...
Exit (donderdag 14/04, NPO 3) Adam wil dat Hermine het heugelijk nieuws nog even voor zich houdt. William lucht zijn hart bij zijn vrienden die hem helpen, en op de bruiloft van Henrik slaan bij Adam de stoppen door. Lees de recensie.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief