Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
09-03-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
244 keer bekeken
  •  
Het leven is verrukkulluk
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Pief Weyman
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S17 (vrijdag 10/03, NPO 1) Er wordt een jong meisje aangetroffen in het heuvelland. Ze lijkt niet te kunnen spreken en ondanks onderzoek van de politie blijkt er momenteel nergens een meisje vermist te zijn.
The Responder (vrijdag 10/03, NPO 2) Chris denkt even dat hij de drugs veilig van de hand kan doen, maar dan gebeurt er iets schokkends. Rachel vermoedt dat Mullen niet eerlijk is, maar heeft zelf ook zo haar eigen problemen.
Endeavour Morse S08 (zaterdag 11/03, NPO 2) Als er een taxichauffeur vermoord wordt aangetroffen, moet Morse aan de slag. Het onderzoek doet hem denken aan zijn eigen familie, zeker als er plots een ongenode gast opduikt.
The Dark Heart (zaterdag 11/03, NPO 3) Bengt eist van Sanna dat ze Marcus laat vallen en dus komt ze voor een onmogelijke keuze te staan. Tanja's zoektocht levert niets op, maar ze krijgt wel een beter beeld van de betrokkenen.
 
Films dit weekend...
Parasite (vrijdag 10/03, NPO 2)  Satirische dramafilm uit Zuid-Korea over een arm gezin dat verblijft in de kelder van een rijke familie. Won zowel de Oscar voor beste film als die voor beste buitenlandse film. Lees de recensie.
Het leven is vurrukkulluk (vrijdag 10/03, NPO 3) Verfilming van het boek van Remco Campert over liefdesperikelen in het Vondelpark in Amsterdam. Géza Weisz is een van de acteurs en zijn vader Frans Weisz regisseerde.
 
Nog lopende series na het weekend...
Nood S02 (dinsdag 14/03, NPO 3) Marc is verdwaald en vraagt aan de alarmcentrale of zij zijn auto kunnen lokaliseren. 112-centralist Boudewijn vermoedt dat er meer speelt als hij vreemde geluiden hoort en Marc snel ophangt.
Normal People (dinsdag 14/03, NPO 3) Marianne is gestopt met school en Connell voelt zich daar schuldig over. Hij gaat studeren aan het Trinity College in Dublin maar die overgang vraagt meer van hem dan hij had gedacht.
 
Nieuwe series na het weekend...
Cast (donderdag 16/03, NPO 3) Komische serie van de bedenker van De Luizenmoeder over een castingbureau dat in zwaar weer belandt als de directeur plotseling wordt beschuldigd van ongewenste intimiteiten. Lees hier meer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief