Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
09-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
Magic Mike
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nieuwe series dit weekend...
Hidden S03 (zaterdag 11/02, NPO 2) Slotseizoen van de uit Wales afkomstige misdaadserie. De moord op een boer leidt DCI Cadi John (Sian Reese-Williams) naar twee broers met een zeer duister familieverleden. Bekijk de trailer.
Nog lopende series dit weekend...
The Split S03 (vrijdag 10/02, NPO 2) Hannah maakt een keuze met betrekking tot haar toekomst en degene met wie ze haar leven wil delen. Ruth en Ronnie stappen in het huwelijksbootje. Laatste aflevering van de serie als geheel.
Blinded S02 (zaterdag 11/02, NPO 3) Bea zit vast en moet naar Stockholm voor haar afspraak met Thulin, maar hij wordt vermist. Susanne begint spijt te krijgen van de kidnapping en de veiligheidsdienst gaat achter Peder aan.
De Stamhouder (zondag 12/01, NPO 1) De oorlog nadert zijn einde en Alexander wordt geboren tijdens een Russisch bombardement in Polen. Volgende week zie je de achtste en laatste aflevering, waarmee de serie wordt afgesloten.
 
Films dit weekend...
Rojo (vrijdag 10/02, NPO 2) Argentijnse thrillerfilm die zich afspeelt halverwege de jaren zeventig. Een gerespecteerde advocaat wordt in een hoek gedreven wanneer een duister geheim uit zijn verleden zijn leven in gevaar brengt.
Magic Mike (vrijdag 10/02, NPO 3)  Komische dramafilm van Steven Soderbergh waarin stripper 'Magic' Mike Lane (Channing Tatum) een jonge collega onder zijn hoede neemt. Met bijrollen voor Matthew McConaughey en Matt Bomer.
 
Lopende series na het weekend...
Nood S02 (dinsdag 14/02, NPO 3) 112-centralist Stef is ziek maar besluit toch te gaan werken. Die keuze heeft consequenties wanneer hij praat met iemand die gegijzeld is en hij heel snel moet handelen om levens te kunnen redden.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief