Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
26-01-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
The Dog Who Wouldn't Be Quiet
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
The Split S03 (vrijdag 27/01, NPO 2) Hannah en Christie fantaseren over een leven samen en Christie ziet dat wel zitten. Nathan begint juist te twijfelen over zijn relatie met Kate en Ruth moet Zander vreselijk nieuws brengen.
Midsomer Murders S23 (zaterdag 28/01, NPO 2) Bij de jaarlijkse dominowedstrijd in Elverton ontstaat er een conflict met een drag-benefiet. Als er een lijk opduikt, moet Barnaby achterhalen wie er een dodelijk spelletje speelt.
Blinded S02 (zaterdag 28/01, NPO 3) Peder ontdekt dat Bea op de hoogte is van de samenwerking tussen BIAB en Easy. Hij laat Aksel de krant onder druk zetten, maar begint ondertussen toch ook weer wat voor Bea te voelen.
De Stamhouder (zondag 29/01, NPO 1) De Münninghoffs proberen ieder op hun eigen manier zonder kleerscheuren de oorlog door te komen. Maar Frans leert tevens dat er op de slagvelden in het oosten geen eer te behalen valt.
 
Films dit weekend...
The Dog Who Wouldn't Be Quiet (vrijdag 27/01, NPO 2) Tragikomedie uit Argentinië over een man van in de dertig. Hij neemt ontslag van zijn baan en gaat op zoek naar het leven, terwijl het mogelijke einde van de wereld nadert.
Den Skyldige (vrijdag 27/01, NPO 3)  Deense thrillerfilm over een politieagent (Jakob Cedergren) die werkt bij de alarmcentrale. Hij krijgt een vrouw aan de lijn die ontvoerd lijkt en er begint een race tegen de klok. Lees de recensie.
 
Nieuwe series na het weekend...
Normal People (donderdag 02/02, NPO Plus)  Britse dramaserie over de liefdesrelatie tussen twee jongeren afkomstig uit totaal verschillende milieus. Lenny Abrahamson ( Room ) was een van de twee regisseurs. Lees de recensie.
 
Lopende series na het weekend...
The Thief, His Wife and the Canoe (maandag 30/01, NPO 2) Het lukt de politie om de waarheid boven tafel te krijgen. Tijdens het proces beweert Anne door haar echtgenoot gedwongen te zijn om aan het plan mee te werken.
Nood S02 (dinsdag 31/01, NPO 3) Boudewijn krijgt een telefoontje met de vraag of de politie later die middag langs wil komen, waarna er door de beller wordt opgehangen. Hij realiseert zich al snel dat er iets niet helemaal klopt.
The Chosen (donderdag 02/02, NPO Start) Eerste langlopende tv-serie over het leven van Jezus van Nazareth (Jonathan Roumie) die als prediker in Galilea een groep volgers opbouwt. Alleen nog online te volgen. Lees de recensie.
 
Bioscoopfilms na het weekend....
Klem (donderdag 02/02, bioscoop) Filmvervolg op de gelijknamige serie waarin Hugo (Barry Atsma) nu in Italië op bezoek gaat bij Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Georgina Verbaan) en in de problemen belandt. Bekijk de trailer.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief